Un cadru romantic pe Dorobanti

Un cadru romantic pe Dorobanti

  • Perioadă: 2015-2016
  • Loc: București
  • Categorie: Amenajări interioare

Proiectul nostru presupune amenajarea si regandirea unui spatiu de 3 camere, cuprinzand o suprafata de aproximativ 100 mp. Provocarea proiectului a fost sa imbinam toate dorintele si ideile familiei care urma sa-i spuna acestui spatiu "acasa".

Tinerii proprietari si-au dorit pastrarea luminozitatii open-space-ului dar in acelasi timp delimitarea holului si a bucatariei de living-ul generos. Pentru a realiza aceasta misiune, a fost aleasa solutia compartimentarii cu pereti de sticla transparenta. Sticla, un element de care noi ne-am indragostit de-a lungul anilor, permite luminii sa inunde apartamentul si creeaza impresia unei incaperi marete.

Atmosfera calda a casei este sporita si de confortul dat de incalzirea in pardoseala. In plus, tanarul cuplu beneficiaza in urma acestei instalatii sofisticate si de un numar mai redus de calorifere, bucurandu-se astfel de si mai mult spatiu.

Ne-a impresionat curajul de care au dat dovada proprietarii atunci cand au optat pentru instalatii sanitare de top de culoare aramaie incastrate in zid. In continuare, am amenajat grupul sanitar astfel incat sa incapa atat o cada de baie clasica cat si un dus personalizat cu perete din mozaic si usa de sticla.

Ceea ce deosebeste acest camin de orice alt apartament sunt scaunele si bancheta personalizate de catre noi. In ambientul relaxant si elegant al casei, acestea aduc culoare si dinamism intregului spatiu, si speram noi, foarte multa fericire!