Oază de serenitate în centrul Bucureștiului

Oază de serenitate în centrul Bucureștiului

  • Perioadă: 2015-2016
  • Loc: București
  • Categorie: Amenajări interioare

"Un vis devenit realitate" - asta este reactia pe care am primit-o la finalizarea acestui proiect!

Am vrut ca totul sa iasa perfect, asa ca am inceput cu primul pas esential- decopertarea peretilor si a pardoselilor. Am schimbat apoi toate instalatiile, de la cele electrice, de ventilatie, continuand apoi cu incalzirea si cele sanitare. Pentru a obtine un finisaj superior, am tencuit si gletuit peretii si apoi am turnat sapa.

Ne-am dorit sa obtinem la final un spatiu aerisit, linistit, uniform si luminos. Prin urmare, mobila alba se pierde in culoarea peretilor iar oglinzile sunt nelipsite in locul usilor dulapurilor. Mai mult de atat, am renuntat la usi pentru living, birou si bucatarie.

Fiecare piesa de mobilier din casa este creata personalizat pentru a se potrivi cu spatiul unde este amplasat. Fie ca este vorba de o biblioteca incadrata pe forma usii sau de o vitrina unicat, totul a fost gandit pentru a se mula pe gustul proprietarilor si pe dimensiunea asimetrica casei.

Scaunele personalizate cu poze realizate de proprietari scot casa din aerul monoton al orasului, te poarta cu gandul la locurile preferate ale acestora.