Despre noi

Activitatea noastră în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare începe în anul 2004 în România, cuprinzând majoritar construcții civile pentru persoane fizice și pentru persoane juridice mici și mijlocii. Următorul pas în dezvoltarea companiei noastre s-a realizat în 2009 prin preluarea de proiecte de construcții industriale și civile în Germania. Într-o piață foarte aglomerată, calitatea serviciilor noastre ne-a ajutat să ne distingem de concurență și să fim contractați exclusiv pe baza recomandărilor clienților anteriori. Am acumulat o vastă experiență în sectorul construcțiilor industriale, coordonând echipe variate și am dobândit o abordare matură în realizarea de proiecte de diferite dimensiuni și cu destinații mixte, în condiții de desfășurare stabilite de comun acord.
Dorința noastră continuă de evoluție și pasiunea de a redescoperi domeniul construcțiilor din perspective noi, ne-a condus activitatea, în prezent,în planul amenajărilor interioare. Suntem interesați de colaborarea cu clienți preocupați activ de aspectul și utilitatea spațiului în care își petrec timpul.

Clienții noștrii ideali sunt:

  • curajoși, pentru că au idei inedite și sunt dornici să le vadă transpuse în realitate
  • serioși, pentru că știu că doar fiind complet deschiși în colaborarea cu noi pot obține un serviciu eficient și de calitate
  • îndrăzneți, pentru că nu se tem să se implice în proiecte inovative
  • cu o personalitate puternică, pentru că își doresc obiecte deosebite și unicate, iar satisfacția lor provine din recunoașterea propriei lor amprente în spațiul din jur

prioritățile noastre

Satisfacerea cerințelor dumneavoastră este prioritatea noastră. Suntem interesați să vă oferim servicii de înaltă calitate și să avem o colaborare strânsă pe durata desfășurării proiectului cu dumneavoastră.

Planificare detaliată

Adaptabilitate

Perfecțiune

Profesionalism

Pasiune

Viziune